Menu
Wij serveren vanaf 3 gangen.
€55,00
4 gangen *
€69,50
5 gangen **
€80,00
* 2 keuzes uit Zinderend
** 2 keuzes uit Zinderend + extra kaasbordje
Zinderend
amandel – tomaat – mimolette
amande – tomate – mimolette
amandel – tomaat – mimolette
amande – tomate – mimolette
nectarine – avocado – dashi
nectarine – avocat – dashi
nectarine – avocado – dashi
nectarine – avocat – dashi
mango – pinda – rode curry
mangue – – cacahuètes – curry rouge
mango – pinda – rode curry
mangue – – cacahuètes – curry rouge
spitskool – gerookte paling – biet
chou pointu – anguille fumeé – betterave
spitskool – gerookte paling – biet
chou pointu – anguille fumeé – betterave
perzik – basilicum – mozzarella
pêche – basilic – mozzarella
perzik – basilicum – mozzarella
pêche – basilic – mozzarella
amandel – tomaat – mimolette
amande – tomate – mimolette
amandel – tomaat – mimolette
amande – tomate – mimolette
nectarine – avocado – dashi
nectarine – avocat – dashi
nectarine – avocado – dashi
nectarine – avocat – dashi
mango – pinda – rode curry
mangue – – cacahuètes – curry rouge
mango – pinda – rode curry
mangue – – cacahuètes – curry rouge
spitskool – gerookte paling – biet
chou pointu – anguille fumeé – betterave
spitskool – gerookte paling – biet
chou pointu – anguille fumeé – betterave
perzik – basilicum – mozzarella
pêche – basilic – mozzarella
perzik – basilicum – mozzarella
pêche – basilic – mozzarella
Innemend
bramen – vijg – spek
mûres – figue – lard
bramen – vijg – spek
mûres – figue – lard
hokkaido – salie – bulgur
hokkaido – sage – boulgour
hokkaido – salie – bulgur
hokkaido – sage – boulgour
iberico – truffel – paddenstoelen
iberico – truffe – champignon
iberico – truffel – paddenstoelen
iberico – truffe – champignon
spinazie – tomaat – witte wijnsaus
épinard – tomate – sauce vin blanc
spinazie – tomaat – witte wijnsaus
épinard – tomate – sauce vin blanc
tomaat – harissa – yoghurt
tomate – harissa – yaourt
tomaat – harissa – yoghurt
tomate – harissa – yaourt
bramen – vijg – spek
mûres – figue – lard
bramen – vijg – spek
mûres – figue – lard
hokkaido – salie – bulgur
hokkaido – sage – boulgour
hokkaido – salie – bulgur
hokkaido – sage – boulgour
iberico – truffel – paddenstoelen
iberico – truffe – champignon
iberico – truffel – paddenstoelen
iberico – truffe – champignon
spinazie – tomaat – witte wijnsaus
épinard – tomate – sauce vin blanc
spinazie – tomaat – witte wijnsaus
épinard – tomate – sauce vin blanc
tomaat – harissa – yoghurt
tomate – harissa – yaourt
tomaat – harissa – yoghurt
tomate – harissa – yaourt
Nagenieten
moelleux – hazelnoot – vanille
moelleux – noisette – vanille
moelleux – hazelnoot – vanille
moelleux – noisette – vanille
basilicum – berry white – limoen
basilic – berry white – citron vert
basilicum – berry white – limoen
basilic – berry white – citron vert
pinda – gezouten karamel – witte chocolade
cacahuetes – caramel salé – chocolate blanc
pinda – gezouten karamel – witte chocolade
cacahuetes – caramel salé – chocolate blanc
limoncello – citroensorbet – vodka
limoncello – sorbet citron – vodka
limoncello – citroensorbet – vodka
limoncello – sorbet citron – vodka
4 soorten – rozijnenbrood – zijn toebehoren
4 types – pain aux raisins – des accessoires
4 soorten – rozijnenbrood – zijn toebehoren
4 types – pain aux raisins – des accessoires
moelleux – hazelnoot – vanille
moelleux – noisette – vanille
moelleux – hazelnoot – vanille
moelleux – noisette – vanille
basilicum – berry white – limoen
basilic – berry white – citron vert
basilicum – berry white – limoen
basilic – berry white – citron vert
pinda – gezouten karamel – witte chocolade
cacahuetes – caramel salé – chocolate blanc
pinda – gezouten karamel – witte chocolade
cacahuetes – caramel salé – chocolate blanc
limoncello – citroensorbet – vodka
limoncello – sorbet citron – vodka
limoncello – citroensorbet – vodka
limoncello – sorbet citron – vodka
4 soorten – rozijnenbrood – zijn toebehoren
4 types – pain aux raisins – des accessoires
4 soorten – rozijnenbrood – zijn toebehoren
4 types – pain aux raisins – des accessoires
Heeft u een voedselallergie? Meld het ons.